Mnoela – Aroma suavă a frumuseţii naturale

Prin acest articol vreau sa va vorbesc putin despre cosmeticele Mnoela si despre creatoarea lor Mihaela Isac.  Acum ceva timp am gasit site-ul mnoela.ro pe un grup de pe facebook, m-am uitat putin pe el si mi-a placut ce am vazut. Ingredientele din care Mihaela face cosmeticele, eu deja le foloseam fiecare in mod separat, asa ca stiam ca nu poate iesi decat ceva foarte bun din ele.

Am comandat o crema de fata si o crema exfolianta si am fost impresionata in mod pozitiv de calitatea lor si de modul cum iti ajuta pielea.  Mihaela Isac, creatoare lor, le face manual pe fiecare si are mare grija cu ele. Ingredientele sunt puse cu scop terapeutic, nu doar pentru miros si textura.

Cosmeticele mnoela sunt facute doar cu ingrediente naturale, fara conservanti, coloranti si alte chimicale adaugate. Nu contin apa, dar hidrateaza profund pielea cu ajutorul uleiurilor naturale care intra usor in piele. Sunt o alternativa naturala si sanatoasa la cosmeticele gasite astazi pe piata. Toate chimicalele care exista in cosmetice intra in pielea noastra, atunci cand sunt aplicate pe aceasta, si ne intoxica organismul.

Alegeti sa schimbati si acest aspect in viata dumneavoastra, iar pielea dumneavoastra va va multumi si va va rasplati cu stralucire si frumusete. Aceste creme nu inlocuiesc o dieta corecta, dar ajuta pentru mentinerea unei pieli sanatoase.

Amintesc cateva din produsele ei, pe care le folosesc si eu :

2 Comments on “Mnoela – Aroma suavă a frumuseţii naturale

  1. Pingback: pinKLove.ro » Blog Archive

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 1,274 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: