Mâncare de varză în sos roșu

© retetecugust.com

Am cautat de ceva timp pe net, sa vad daca gasesc...si nu am gasit...mancare de varza raw. Asa ca am facut dupa ideea proprie si a iesit super.

Ingrediente mancare de varza :

 • 1 varza alba
 • 2 morcovi
 • 1 legatura marar
 • 1 ceapa galbena

Se taie varza bucatele si se marineaza cu 2 linguri de ulei si sare timp de o jumatate de ora si apoi se deshidrateaza 3-4 ore la 46 grade C.
Ceapa se taie cubulete si se deshidrateaza timp de o 1/2 -1h.
Morcovii se dau pe razatoare cu zimti mici.

Ingrediente sos rosu :

 • 3 rosii mari
 • 6-7 bucati rosii deshidratate
 • maghiran

Aceste ingrediente se mixeaza la blender. Daca doriti sa fie un sos cald puteti sa il puneti la deshidrator timp de 1h la 42 grade.
Varza, dupa ce se scoate de la deshidratat, se amesteca bine cu 2-3 linguri de otet de mere.

Timp de preparare :

 1. 3-4h varza la deshidratat si taiat
 2. in acest timp de 3-4h se prepara sosul, se taie morcovii si se pune ceapa la deshidratat
 3. 10 min. pentru amestecul final

Nr. portii : 6 -7 ca in poza

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. 256 de Articole
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

  • Buna Dolce, nouă nu prea ne mai place mâncarea numită caldă. Chiar și când mai gătim la o temperatura de 60-80 de grade, o lăsăm să ajungă la 40-45 grade, înainte de a o consuma. Nu mâncăm alimente ținute in frigider la temperaturi joase, frigiderul nostru conține numai verdețuri și alte legume proaspete, și stă mereu pe treapta 1. Majoritatea fructelor, vegetalelor pe care le mâncăm nu stau în frigider, stau pe masa din bucătărie. De obicei mâncăm la temperatura camerei. Când mai gătim ceva, gătim la deshidrator la temperaturi mici, mai mic de 60 de grade C, la slow cooker (temp. până în 80 de grade) sau la o oala cu capac -> opărire rapidă în câteva minute.