Dr Virgiliu Stroescu – Sa postim si sa mancam sanatos

„Sanatatea nu este totul, dar fara sanatate, totul este nimic”

Câteva din emisiunile în care a participat doctorul Virgil Stroescu, apreciat pentru cuvintele sale simple si penetrante. Virgil Stroescu este doctor primar Endocrinolog si Nutritionist ce a lucrat mai mult de 20 de ani cu sportivi români precum Nadia Comaneci, Gabi Szabo (gimnasta), Ivan Patzaichin, Nastase etc.

Daca doriți mai multe informații despre dansul și să vizionați mai multe interviuri atunci accesati site-ul http://www.virgiliustroescu.ro

 

 

 

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. (253 de articole)
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 charactere disponibile

  1. Foarte util! Cine are urechi de auzit ,va auzi si va urma aceste sfaturi vitale pentru sanatatea noastra!Dar adevarul este greu de acceptat,dar pana la urma el ne va face liberi!

%d blogeri au apreciat:

Send this to a friend

Bună, articolul acesta: Dr Virgiliu Stroescu - Sa postim si sa mancam sanatos, mi se pare interesant! Îți trimit un link: https://retetecugust.com/2012/01/02/virgiliu-stroescu-sa-postim-sanatos/.

O zi frumoasa !