Anunțuri

Documentar – Mâncarea contează [Food Matters,2008]

Copyright @retetecugust.com

“Fă în aşa fel încât mâncarea să-ţi fie medicament şi medicamentul mâncare”, spunea Hipocrate. Acesta este mesajul transmis de filmul documentar „Food matters”, realizat de James Colquhoun şi Laurentine ten Bosch. Din cauza mâncărurilor tot mai sărace nutriţional, a aditivilor chimici şi a tendinţei noastre de a ne baza pe produsele farmaceutice pentru a ne trata bolile, societatea actuală este din ce în ce mai bolnavă. Filmul, finanţat din surse independente, doreşte să ne determine să regândim întregul sistem medical actual.

Pentru a viziona filmul accesați acest link. Food Matters TV este o platformă online, legată de site-ul ce promovează acest documentar, ce necesită logare pentru a vizualiza filmul respectiv.

Food Matters este este un grup multi-media dedicat creșterii gradului de conștientizare dasupra subiectelor importante din domeniile de sănătate și wellness. Acest grup produce, comercializează și distribuie DVD-uri educaționale profesionale axate pe îmbunătățirea calității vieții, durata vieții și a bunăstării, printr-o mai bună înțelegere a nutriției, psihologiei și stilul de viață.

 

Trailer-ul oficial al filmului este următorul :

 

 

 

Anunțuri
Despre Celeste G. (252 de articole)
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: