Mnoela – Aroma suavă a frumuseţii naturale

Prin acest articol vreau sa va vorbesc putin despre cosmeticele Mnoela si despre creatoarea lor Mihaela Isac.  Acum ceva timp am gasit site-ul mnoela.ro pe un grup de pe facebook, m-am uitat putin pe el si mi-a placut ce am vazut. Ingredientele din care Mihaela face cosmeticele, eu deja le foloseam fiecare in mod separat, asa ca stiam ca nu poate iesi decat ceva foarte bun din ele.

Am comandat o crema de fata si o crema exfolianta si am fost impresionata in mod pozitiv de calitatea lor si de modul cum iti ajuta pielea.  Mihaela Isac, creatoare lor, le face manual pe fiecare si are mare grija cu ele. Ingredientele sunt puse cu scop terapeutic, nu doar pentru miros si textura.

Cosmeticele mnoela sunt facute doar cu ingrediente naturale, fara conservanti, coloranti si alte chimicale adaugate. Nu contin apa, dar hidrateaza profund pielea cu ajutorul uleiurilor naturale care intra usor in piele. Sunt o alternativa naturala si sanatoasa la cosmeticele gasite astazi pe piata. Toate chimicalele care exista in cosmetice intra in pielea noastra, atunci cand sunt aplicate pe aceasta, si ne intoxica organismul.

Alegeti sa schimbati si acest aspect in viata dumneavoastra, iar pielea dumneavoastra va va multumi si va va rasplati cu stralucire si frumusete. Aceste creme nu inlocuiesc o dieta corecta, dar ajuta pentru mentinerea unei pieli sanatoase.

Amintesc cateva din produsele ei, pe care le folosesc si eu :

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. (253 de articole)
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

1 comentariu la Mnoela – Aroma suavă a frumuseţii naturale

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1300 charactere disponibile

%d blogeri au apreciat:

Send this to a friend

Bună, articolul acesta: Mnoela - Aroma suavă a frumuseţii naturale, mi se pare interesant! Îți trimit un link: https://retetecugust.com/2012/04/09/mnoela-esenta-de-frumusete/.

O zi frumoasa !