Ghid combinare alimente în bucătaria vegană fără foc

Mai jos găsiți un ghid simplu pentru cei ce își doresc să încerce alimentația fără foc. Pentru a-l vedea mai bine vă invit să apasați pe el și astfel se va deschide, într-o noua fereastra, la o dimensiune mai mare.

Pentru a-l înțelege rapid urmați săgețile între două secțiuni pentru a vedea dacă sunt compatibile sau nu. Culorile sunt asociate tipului de compatibilitate, astfel roșu închis = incompatibil, verde deschis = excelent iar verde închis = compatibil.

O secțiune se poate combina cu mai multe scețiuni, de aceea veți vedea o linie ce pornește de la o anumită secțiune, ca de exemplu linia de nuanțe albastre ce pornește din secțiunea "Nuci & Semințe", care apoi merge în jos relevând compatibilitatea aceste secțiuni cu altele, prin utilizarea altor săgeți ce au paleta de culori descrisă anterior.

În fiecare secțiune de alimente veți găsi și timpul aproximativ de digestie al alimentelor conținute, dacă acestea sunt servite necombinate cu altceva.

Gasiti prezentat pe larg, acest subiect in articolul  combinarea corecta a alimentelor.

 

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. 256 de Articole
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile