Nectar de pepene galben cu fructe de padure

Este un suc cu foarte multe proprietati benefice de curatare pentru corpul uman si in acelasi timp foarte bun la gust. Iti schimba starea de spirit si iti ofera energie pentru ziua in curs. De asemenea poate fi foarte puternic detoxifiant, asa ca trebuie baut cu grija si respect pentru forta lui.

Ingrediente

  • 1 pepene galben dulce de marime medie (puteti pune apa daca nu mai gasiti pepene)
  • 3 lamai
  • 1-2 linguri coacaze negre sau afine
  • 1-2 linguri zmeura
  • 1-2 linguri mure
  • cateva frunze melisa sau menta (optional)

Mod de preparare

Se storc ingredientele la storcatorul de fructe prin presare.  Melisa are o aroma extraordinara, eu nu am mancat cruda pana acum si am fost foarte surprinsa de cat de buna este.  Frunzele de melisa sau menta, se pun dupa gustul fiecaruia.

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. 256 de Articole
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

  1. Pepenele doar ce am citit aici pe blog ca se consuma singur sau in combinatie cu alte tipuri de pepene...pana la urma cu ce il putem combina?

    • Buna Gabriela, cred ca ai citit articolul despre combinatii alimentare. Tot acolo scrie si despre sucuri. Pepenele facut suc , se poate bea impreuna cu alte fructe facute suc. In sucuri clare, exista foarte putina pulpa si atunci elementele se absorb altfel. Pentru sucuri sunt alte reguli, nu asa de structe.