Prăjitură din fructe banana-mura

Simplitatea si bunatatea acestei mici prajiturici va va surprinde si de dumneavoastra si pe cei mici. Aromele impreunate de mure si banane si cremosenia va va incanta simturile si va trezi in voi o mare apreciere fata de naturalete.

Ingrediente

  • 2 banane
  • 200gr mure
  • 2-3 vf. de lingurita scortisoara
  • 4-5  frunze de menta mari

Mod de preparare

Alegeti boluri frumoase de desert si le pregatiti sa fie umplute. Faceti un piure din mure si apoi adaugati scortisoara dupa gust. Frunzele de menta le taiati fin si le puneti deoparte. Taiati bananele feliute si incepeti sa construiti prajitura in bolurile alese.

Asezati un strat de feliute de banane, apoi un pic din crema de mure si presarati putina menta. Apoi repetati inca un strat de feliute de banane, crema de mure si menta. Acoperiti cu feliute de banane si presarati din nou putina menta. Prajiturica este gata sa va uimeasca :).  Iar daca o preparati pentru o petrecere,  ii veti uimi pe invitatii cu un dulce tare bun si care arata foarte apetisant.

Ce spuneti nu vreti si voi o lingurita ?

Timp de preparare : 10-20 min.

Portii : 2 boluri ca in imagine, cu 3 straturi de banane.

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. 256 de Articole
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile