Canape de castravete cu pesto de spanac

Am inceput sa iubesc avocado, gustul sau fin si cremozitatea lui m-au cucerit.   Acum ceva timp nu vroiam nici sa aud de avocado pentru ca nu ii simteam nici un gust,  si il evitam pe cat posibil. Mai apoi am inceput sa fac guacamole cu multe condimente,  multa lamaie si mustar si a inceput sa imi placa. Daar ... acum pot sa spun ca avocado are gust ! Si inca ce gust minunat are :). Nu mai simt nevoia sa pun multe condimente si lamaie,  pentru ca vreau sa ii simt gustul cat mai bine.  De ce nu ii simteam gustul inainte ? Pai din cauza sinusurilor infundate si gustului pervertit si suprasolicitat (ars).

Eh.. dar hai sa ne apucam sa facem pesto de spanac cu avocado.

Ingredientele :

  • 50 gr frunze spanac
  • 1 avocado mic (max 250gr intreg)
  • suc de la jumate de lamaie mica
  • 1-2 castraveti mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1-2 vf de lingurita turmeric

Se curata castravetii de coaja si se taie in doua pe lungime. Se scobesc cu ajutorul unei lingurite, iar pulpa scoasa poate fi folosita la prepararea pesto-ului.  Toate ingredientele pentru pesto se mixeaza la blender si gata cu treaba mai complicata.

Acum vine partea frumoasa de creatie si fantezie : asezarea in farfurii astfel incat sa atraga privirile si apoi gustul privitorului. Se pune pesto-ul proaspat facut in barcute, se dau uta - uta putin, ca sa se aseze comfortabil, si se decoreaza dupa ideile fiecaruia.

Timp de preparare : 15-20 min

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. 256 de Articole
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile