Eveniment "Cum sa pastrezi spiritul Craciunului cu Hrana Vie si Iubire"

Sambata, 14 decembrie,  intre orele 12-16 vom fi prezenti la Omra in cadrul evenimentului  "Cum sa pastrezi spiritul Craciunului cu Hrana Vie si Iubire" organizat de Totul despre Raw .

Acolo vă vom încânta gusturile cu una din cele mai apreciate rețete de pe blogul nostru, și anume Salata de boeuf raw vegana . Crăciunul ne inspiră iubire împărtășită, comunicare, apropiere și blândețe. Vă invităm să sărbătorim spiritul Crăciunului, în stil natural, cu preparate care să ne hrănească trupul dar și sufletul.

Alaturi de noi vor mai fi prezenti si Andra Dudeac (Amoraws), care ne va face un cozonac bun de tot si Ian Ramon, ce ne va povesti cum să ne reconectăm la sursa iubirii prin metoda de vindecare energetică Reconectarea®.

Valoarea participarii : 49 lei.
Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook Totul despre Raw .
Pentru a vă înscrie accesați acest formular http://bit.ly/1diJXlS . Completarea formularului este confirmarea participării dumneavoastră.
eveniment

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. 256 de Articole
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile