Anunțuri

Video de la evenimentul „Retete Vegane Pline de Iubire Pentru Sărbatori Sănătoase”

Sotul meu a reușit să facă un mic video cu rețeta făcută la evenimentul de Sâmbăta trecută, colaborare cu Totul Despre Raw.

Rețeta scrisă în video este chiar rețeta făcută acolo, cu cantități potrivite pentru vreo 12-14 persoane. Participanții s-au delectat cu gustul salatei de beuf în varianta raw vegan și au fost surprinși în mod plăcut.

Una din participante mi-a spus că este surprinsă ca a ieșit totuși așa de bună, pentru că mai mâncase în alte părți preparate raw și nu îi plăcuseră deloc.

Este o mare bucurie când vezi mai mulți oameni deciși să experimenteze și altceva decât tradiționalele mâncăruri de Crăciun.

Schimbarea vine cu pași mici, încet încet ne creăm și noi canalul de Youtube și aranjăm noul site,care va fi gata în curând, sperăm în Februarie cel târziu. Lucrăm de zor cu spor 🙂  și voie bună.

Anunțuri
Despre Celeste G. (252 de articole)
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

4 comentarii la Video de la evenimentul „Retete Vegane Pline de Iubire Pentru Sărbatori Sănătoase”

  1. ff interesant…voi incerca de sarbatori…de 2 ani si 4 luni am un regim alimentar 90% vegetarian si sunt si acum in cautare de retete,mai ales cele vegane care sunt un”desert” pentru mine…

  2. Imi place videoclipul vostru,interesant!totusi,toate acele persoane care se perinda prin fata camerei si usile care se inchid si se deschid,il face obositor de urmarit.Va urez succes in continuare si mai asteptam videoclipuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: