Video de la evenimentul "Retete Vegane Pline de Iubire Pentru Sărbatori Sănătoase"

Sotul meu a reușit să facă un mic video cu rețeta făcută la evenimentul de Sâmbăta trecută, colaborare cu Totul Despre Raw.

Rețeta scrisă în video este chiar rețeta făcută acolo, cu cantități potrivite pentru vreo 12-14 persoane. Participanții s-au delectat cu gustul salatei de beuf în varianta raw vegan și au fost surprinși în mod plăcut.

Una din participante mi-a spus că este surprinsă ca a ieșit totuși așa de bună, pentru că mai mâncase în alte părți preparate raw și nu îi plăcuseră deloc.

Este o mare bucurie când vezi mai mulți oameni deciși să experimenteze și altceva decât tradiționalele mâncăruri de Crăciun.

Schimbarea vine cu pași mici, încet încet ne creăm și noi canalul de Youtube și aranjăm noul site,care va fi gata în curând, sperăm în Februarie cel târziu. Lucrăm de zor cu spor 🙂  și voie bună.

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. 256 de Articole
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

  1. ff interesant...voi incerca de sarbatori...de 2 ani si 4 luni am un regim alimentar 90% vegetarian si sunt si acum in cautare de retete,mai ales cele vegane care sunt un"desert" pentru mine...

    • Mare placere să te cunoaștem Elena. Sunt multe retete bune, le poți găsi pe toate in cartea de rețete. Mult succes !

  2. Imi place videoclipul vostru,interesant!totusi,toate acele persoane care se perinda prin fata camerei si usile care se inchid si se deschid,il face obositor de urmarit.Va urez succes in continuare si mai asteptam videoclipuri.

    • Multumim Marcel :). Este un videoclip de laun eveniment live, fara modificari ulterioare. O sa invtam sa le facem din ce in ce mai bune calitativ:).