Cura cu citrice - februarie 2014

© retetecugust.com

Incepem anul acesta cu o cura de citrice, pentru a ne inviora si mari increderea in propriile noastre forte. Aceasta cura va fi un eveniment anual de iarna, sustinut de noi, pentru toti cei ce vor sa se alature noua. Noi facem aceasta cura in fiecare an, de 2 ani, acesta fiind al treilea an. Ne simtim foarte bine in timpul ei si avem o multime de revelatii spirituale si multe incercari de vointa de-asemenea.

Cura cu citrice va avea loc in perioada 18 februarie-24 februarie. Pe parcursul acestei cure vom fi alaturi de voi cu sfaturi si explicatii, atunci cand aveti nevoie, pe pagina evenimentului de pe facebook, dar si pe mail.

Mai multe informatii despre aceasta cura puteti gasi si in articolul nostru de anul trecut, aici .

Ca sa va fie foarte usor sa intelegeti de ce facem aceasta cura si cum v-ar putea ajuta am creat acest mic e-book. In e-book aveti toate detaliile necesare sustinerii acestei cure, diferite tipuri de programe de a tine cura si sugestii de remedii naturale si suplimente pe care le puteti lua in cura. Daca doriti un program personalizat, apelati la serviciile noastre de consiliere. Daca vă întrebați dacă această cură este potrivită pentru dvs., apelați cu încredere la analizele cu bio-rezonanță, realizate de noi.

Vă asteptăm să vorbim mai multe pe pagina evenimentului de pe facebook !

Pentru a downloada e-book-ul veti plati cu o postare pe facebook sau o postare pe twitter, despre acest e-book si eveniment.  Butonul functioneaza bine, doar fiti atenti la fiecare pas.

Cartea nu mai este disponibila gratuit, o puteți procura din magazinul nostru online.

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. 256 de Articole
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

7 Comentarii

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

    • Buna Clau, nu pot sa iti raspund fara mai multe detalii. Ebook-ul a fost downloadat de ceva sute de persoane fara probleme. Ai urmat pasii descrisi in documentul pdf, care explica pas cu pas cum sa downloadezi ? Daca nu, urmeaza pasii intocmai, si vei reusi. Daca ai urmat acei pasi, explica-ne mai bine exact unde era problema, cu un pritscreen, printr-un email.

    • Buna Carmen, ai urmat pasii descrisi in documentul pdf, care explica pas cu pas cum sa downloadezi ? Daca nu, urmeaza pasii intocmai, si vei reusi. Daca ai urmat acei pasi, explica-ne mai bine exact unde era problema.

    • Buna ziua,

      Am adaugat in articol, un link la un document in care am explicat pas cu pas, cu poze, exact cum se face ca sa ajungeti la e-book. Sper sa va fie de ajutor ! Daca nu reusiti, scrieti-mi un email din pagina de contact. O zi frumoasa !