Atelier DULCE 27 SEP 2014

© retetecugust.com

Data : 27 SEPTEMBRIE 2014 ora 11.30

La Sediul Simply Be Life. Găsiți adresa completă în pagina Contact.

Pentru că suntem în zile de sărbătoare vă propunem un atelier de dulciuri, în care ne vom distra împreună făcând bomboane și prăjituri raw.

Vom prepara următoarele :

1) Limonadă cu zmeură

2) Prăjitura Boemia

3) Halva

Toate rețetele se găsesc la noi pe blog în secțiunea dulciuri. Dar este altceva când le puteți gusta și vedea cum le facem. Și poate chiar vă permiteți să vă murdăriți mânuțele învârtind la niște caramele cu cocos sau amestecând halvița :).

Dacă sunteți interesați, putem vorbi și despre cum și când se consumă dulciurile, cum se digera și efectele lor asupra nivelului de zahăr din sânge.

O parte din ingredientele folosite sunt organice (de exemplu cacao)  iar celelalte de cea mai bună calitate pe care o putem găsi.

Investiție : 50 RON   (include munca noastră, ingredientele, folosința normală a sălii de curs și a aparatelor și ustensilelor de trebuință, curent, apă etc..)

Modalitate de plată :  la sediu (sunați înainte, nu suntem mereu acolo), transfer bancar în contul nostru de ING - găsiți detaliile în pagina Contact , sau direct în ziua cursului.

Rugăm seriozitate și hotărâre cu privire la înscriere. Dacă doriți să participați înscrieți-vă cât mai rapid și dacă există situații de excepție și nu puteți ajunge, vă rugăm anunțați.

Nr maxim participanți : 18.

ÎNSCRIERI

Pentru a vă înscrie completați acest formular.

În unele preparate îndulcitorul folosit este mierea. Dacă aveți vreo problemă cu mierea vă rog menționați în comentarii când vă înscrieți.

Nu acceptăm persoane care nu sunt înscrise !

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. 256 de Articole
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile