Deschidem cursurile de meditație săptămânale

Deschidem cursurile de meditație săptămânale Joi, 21 AUGUST 2014 ora 20.00.

Termenul de meditație se referă la o gamă variată de tehnici de dezvoltare personală pentru a te autocunoaște. Prin aceste tehnici se dorește a dezvolta o claritate mentală ridicată și o stăpânire de sine  prin autocunoaștere. Tehnicile pe care le vom practica la centru vin din diferite sisteme de practici budiste, chinezești sau fără proveniență cunoscută, sau ghidate de suflet.  Scopul este dobândirea unei liniști interioare, a unei clarități mentale și a cunoașterii și înțelegerii de sine.

În prima ședință vom începe cu a învăța anumite tehnici pe care le vom folosi în fiecare ședință de acum încolo și vom face o meditație de curățare a plexurilor energetice principale și a canalului principal. Pentru că este primul curs vă facem o surpriză și vom folosi și colorterapie pentru această meditație. Cursurile de Joi sunt întâlniri practice, nu conțin multă teorie.

Unul din pașii de bază pentru a ajunge într-o stare de liniște și conexiune cu tot ceea ce există este relaxarea, așa că multe din tehnici vor cuprinde exersarea ajungerii într-o stare de relaxare.

Alte exerciții pe care le vom face de la o ședință la alta cuprind : exerciții de vizualizare și imaginație, exerciții de focus, exerciții de relaxare, exerciții de comunicare cu tine insuți sau cu anumite părți din tine etc.

În luna septembrie vom face și un curs intensiv de meditație, pentru a explica mult mai multe despre această practică.

Puteți participa la conferința de la ora 19.00 și apoi să rămâneți la curs.

Investiția : 30 RON.

Veniți îmbrăcați lejer. Vom sta pe scaune. Vă puteți aduce pernițe mici pentru spate, dacă doriți să stați rezemați de scaune sau aveți probleme cu spatele. Câteva pernițe avem noi și vom mai lua în curând mai multe.

Înscrieri

Completați Formularul de înscriere.

Rugăm seriozitate la înscriere. Anunțați dacă nu puteți ajunge.

Nr de locuri : 18 persoane.

 

 

 

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. 256 de Articole
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile