Atelier Savoarea Raw a Italiei..Minestrone,Pizza, Tiramisu

DATA : Sâmbăta, 18 OCT 2014, ora 12.00.

Loc de desfășurare : Sediul nostru, adresa completă în pagina Contact.

Poate nu ai vizitat turnul din Pisa, sau Domul din Milano dar participând la acest atelier vei aduce o bucățică din gustul Italiei la tine în farfurie. Dacă visezi să ajungi vreodată în Italia, treci mai întâi pe la noi ca să te obișnuiești cu aromele sale specifice.

Vă propunem un meniu italian de excepție : Supă Minestrone, Pizza și Tiramisu ! Vino să descoperi aromele fiecărui preparat și nu o să îți vină să crezi că sunt atât de bune în starea lor proaspătă, ne-preparate la temperaturi mai mari de 42 grade celsius.

Ne place foarte mult mâncarea cu specific italian, și credem că și vouă. Când mâncam mult gătit, pastele și pizza erau nelipsite de la masa noastră în fiecare săptămână. Acum ne bucurăm de aromele specifice italiene în variantă ne-preparată termic, și sunt extraordinar de bune și așa.

La orice preparat puteți să vă implicați să ajutați în preparare acestuia !

Meniul propus este următorul (ingredientele sunt orientative nu exacte) :

  • Supă minestrone (roșii, ardei roșu, dovlecel, broccoli, ciuperci, busuioc, oregano, ulei de avocado)
  • Pizza (blat din hrișcă, migdale și in  cu toppinguri felurite și brânză de caju)
  • Tiramisu cu o rețetă proprie pe care o veți savura acolo, acum vă ținem în suspans 🙂

Vom folosi cacao crudă organică, vanilie organică, cafeluță organică, hrișcă organică, in bio, ulei presat la rece de avocado etc. Nucile sunt de calitatea cea mai bună pe care o putem găsi, dar nu sunt toate organice. Legumele sunt de cea mai bună calitate pe care o putem găsi, dacă le găsim pe toate de la ferme locale organice, le luăm de acolo, dacă nu, de la piață de la comercianți cunoscuți ce au ferme proprii sau nu, dar au calitate bună.

Investiție : 50 RON   (include munca noastră, ingredientele, folosința normală a sălii de curs și a aparatelor și ustensilelor de trebuință, curent, apă etc..).

Plata investiției se face până Miercuri, 16 Octombrie ora 12.00 !

Modalitate de plată :  cash  la sediu (sunați înainte, nu suntem mereu acolo), transfer bancar în contul nostru de ING – găsiți detaliile în pagina Contact. Este necesar să plătiți în avans pentru a ști clar câte persoane vor veni. Dacă lăsăm să se plătească pe loc, nu știm câte persoane vor veni. Chiar dacă se înscriu 10, pot ajunge 2 și riscăm să luăm prea multe ingrediente pe care nu le putem consuma apoi sau să nu putem folosi anumite aparate din cauza cantității mici de ingrediente necesare pt 2-3 persoane.

Costul atelierului este rambursat total dacă ne anunțați cu 1 sau mai multe zile înaintea evenimentului, adică cei ce anunță că nu pot veni până pe 17 Octombrie, inclusiv. Costul atelierului nu se rambursează dacă nu ajungeți la atelier și nu anunțați deloc sau dacă anunțați în ziua atelierului.

Rugăm seriozitate și hotărâre cu privire la înscriere. Dacă doriți să participați înscrieți-vă cât mai rapid și dacă există situații de excepție și nu puteți ajunge, vă rugăm anunțați.

Nr minim participanți : 3.

Nr maxim participanți : 18.

ÎNSCRIERI

Pentru a vă înscrie completați acest formular.

În unele preparate îndulcitorul folosit este mierea. Dacă aveți vreo problemă cu mierea vă rog menționați în comentarii când vă înscrieți.

Nu acceptăm persoane care nu sunt înscrise !

Credit foto : healthygreenkitchen.com, chocolatechillimango.com.

 

 

 

Anunțuri publicitare
Despre Celeste G. (249 de articole)
Celeste promovează un stil de viață sănătos nu numai pentru corp, dar si pentru minte și suflet. Este o fire curioasă, pătrunzătoare și clară, un health-food junkie cu o determinare puternică de a descoperi noi nivele de conștiență și de a explora necunoscutul. Dacă vă plac articolele, nu uitați să îi susțineți munca prin share și like.

2 comentarii la Atelier Savoarea Raw a Italiei..Minestrone,Pizza, Tiramisu

  1. Buna ziua,

    Nu gasesc in articol data si ora cand va avea loc atelierul.

    Multumesc,

    Maria

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: