BIG SALE, 19 Noiembrie

discount

Pentru că în curând vom pleca din București spre alte meleaguri, închidem sediul pe care îl avem aici și vindem mobilierul și câteva articole de bucătărie și nu numai. Unde mergem veți afla într-un alt articol :).

Vă așteptăm la sediu, între orele 16.00 – 20.30. Daca doriți să veniți într-un alt interval, vă rugăm să ne contactați. Dacă doriți să rezervați vreun articol, contactați-ne cât mai rapid. Puteți plăti cash, sau prin internet banking, înainte de a lua produsul respectiv.

Adresa noastră și contul pt internet banking le găsiți în Pagina Contact. Vă rugăm să ne anunțați că veniți la sediu si de ce obiecte sunteți interesați, prin telefon sau prin formularul de contact din pagina de contact, amintită anterior.

Mobilierul este în stare foarte bună, excelentă, în general de la IKEA. Discounturile pe care le oferim sunt mari, între 40-50%.

Storcătorul Magimix, este un aparat foarte bun, ce stoarce prin centrifugare la viteză mică, astfel păstrează majoritatea nutrienților, sucul nu se desparte precum la celelalte storcătoare prin centrifugare cu viteză mare. Astfel aveți un suc bun, nutritiv, într-un timp scurt, deoarece nu trebuie să tăiați legumele în dimesiuni mici pentru a încăpea în aparat. Este  în stare foarte bună de funcționare, având aproximativ 2 ani de când a fost achiziționat.Are și o piesă pentru stors citrice și un omogenizator pentru făcut cremă de banane sau fructe de pădure.

Storcătorul Green Power, este unul din cele mai bune storcătoare de verdețuri și rădăcinoase. Poate stoarce și fructe și poate face și lapte de nuci sau soia. Storcătorul include și chitul extra cu care puteți face paste sau sucuri clare de diferite fructe/legume etc.

Găsiți toate informațiile în descrierea lor detaliată din linkurile din documentul de mai jos.

Printre obiectele de mobilier amintim : etajeră 8 cuburi, etajeră 4 cuburi, birou cu comodă, 2 fotolii Poang, sifonier alb, perne decor, cuier alb, rolete mov, draperie mov etc.

Transportul obiectelor nu este oferit, deci orice obiect achiziționați va trebui să vă rezolvați transportul singuri. Vă recomadăm să luați obiectele de mobilier montate. Dacă doriți să le demontați, va trebui să o faceți dumneavoastră, nu răspundem de eventualele stricăciuni. Vă putem ajuta la demontat, dar răspunderea este a dumnevoastră.

Lista cu articolele de vânzare și prețurile lor este :  Articole_Sale.

Mai pot fi și alte articole de bucătărie care nu sunt menționate lista de mai sus. Următoarele poze nu arată toate produsele disponibile !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: