DEMO CULINAR 6 Mai Bucuresti

Avem plăcerea sa va invităm la un demo culinar susţinut de noi , autorii acestui blog :) ,  pe data de 6 Mai, într-un loc primitor şi deosebit.

Data : 6 Mai          Ora 13.00    Cost : 100 RON

Pagina de facebook a blogului : https://www.facebook.com/retetecugustBlog. Aici puteti gasi si evenimentul creat pe facebook pentru acest demo.

Locaţia : IndiCat Yoga Studio str. Zece Mese nr : 10  sector 2 Bucuresti  (Calea Mosilor - Foisorul de Foc)

Vom face o scurta introducere în stilul de viaţă raw vegan cu demonstratie de "gătit" în direct a 4-5 tipuri de preparate. Voi ţine cont de subiectele de discuţie menţionate de participanţi în formularul de înscriere.

Vom face o masa completa ce conţine : o bautură, un aperitiv, un fel principal şi un desert. Dupa ce terminam fiecare preparat il savurăm împreuna :). Se servesc porţii întregi din fiecare, nu doar gustări.

Veţi primi o broşura cu rezumatul atelierului si reţetele folosite.

Din cuprinsul atelierului :

 • ce inseamnă hrană vie
 • care sunt beneficiile acesteia
 • scurt răspuns la întrebarea "de ce la unii functionează şi la altii nu "
 • informatii privind ingredientele şi aparatele folosite
 • sesiune interactiva de întrebări şi răspunsuri
 • sesiuni scurte de masaj la cerere
 • un concurs cu premii, premiile constau în reduceri de preţ la produsele aflate la vânzare

Veţi putea cumpăra

 • cateva preparate raw vegane
 • carţi de reţete fara foc scrise de Ligia Pop
 • Mnosmetice - Cosmetice vegetale handmade  "Mnoela"

COLABORATORI / PARTENERI

Mnoela - Cosmetice vegetale naturale preparate manual. Produsele cosmetice sunt realizate doar din ingrediente naturale : uleiuri vegetale, unturi vegetale şi uleiuri esenţiale, NU conţin apă, conservanţi de sinteză, emulsifianţi sau orice alte substanţe de sinteză, fie ele chiar şi certificate ECO sau BIO de către diversele organisme internaţionale existente. Corpul nostru nu este constituit din substanţe artificiale. Atunci, noi, de ce am introduce în corp, chiar şi prin piele, astfel de substanţe!?

INDICAT YOGA este un studio independent in care se fac diferite cursuri de terapie yoga. Spatiul are o atmosfera primitoare, deschisa si este amenajat intr-un mod deosebit.  Inspira relaxare, echilibru si liniste ... exact ce avem nevoie ca sa facem un atelier de hrană vie.

Adresa : str. Zece Mese nr : 10  sector 2 Bucuresti  (Calea Mosilor - Foisorul de Foc)

  Printre aparatele folosite vor fi si mixerul Micsy si sistemul de vidat Vacsy de la Zepter. VacSy® este sistemul patentat de vidare pentru o păstrare excelentă a alimentelor.Acest sistem ajuta si la marinarea rapidă a legumelor si la prevenirea oxidării preparatelor crude. Mixsy® este un aparat multifunctional - blender de mană, rasnită, tocător si bătator.

Sedintele de masaj

În timpul atelierului veţi avea bucuria să încercaţi pe propria piele, uleiurile de masaj cu esenţe tămăduitoare Mnoela, prin sesiuni de masaj sustinute de Gia (Georgiana).  Pretul acestui masaj va fi o suma modica, stabilită la fata locului. O persoana norocoasa va avea parte de un masaj gratuit.

Cum rezerv un loc ?

 • Vă inscrieţi prin formularul de inscriere. Veţi primi un mail de confirmare de la noi.
 • Achitaţi preţul atelierului in contul urmator      RO05INGB0000999901459798   pe numele Pîrvan Cătălin.  Atunci cand achitaţi, va rog specificaţi numele intreg si pentru cate persoane aţi achitat. Vă mulţumim anticipat !
 • Veţi primi un mail de confirmare a rezervării locului dumneavoastră.

              IMPORTANT           

 • Numărul de locuri este limitat la 25. Va rugăm sa va grăbiţi să vă rezervaţi locul.
 • Înscrierile se termină cu 4 zile înainte de eveniment, pentru a avea timp să ne organizăm.
 • Ne rezervăm dreptul de a amâna/anula demo culinar în cazul în care nu sunt suficienţi participanţi.
  Spaţiul este limitat, astfel că vom confirma rezervările în ordinea primirii acestora. Vă mulţumim pentru întelegere.
 • În locaţie nu se fumează, şi se intra desculţi. Se poate sta pe pernuţe comode,în loc de scaune. Va rugam să vă îmbacati în haine comode şi lejere.

Parteneri media

Cei care doresc să ne ajute cu publicitate acestui eveniment pe bloguri/ site-uri il rugăm sa ne contacteze prin Formularul de Contact.Anunțuri publicitare
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 242 de Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez un stil de viață sănătos pentru corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile