Potluck vegan "Bucuria vieţii" 15 Martie,Bucureşti

De ceva timp nu am mai organizat o intalnire de acest gen si imi amintesc dorintele oamenilor de data trecuta : "sa mai faceti, ne place si am vrea mai multe intalniri de acest gen :)". Va invitam la prima intalnire de tip potluck de pe anul acesta, si speram sa va intalnim acolo cu bucurie si bunatati.

Conditia de participare

  • Fiecare persoana sa aduca unul sau mai multe preparate de tip vegan sau raw-vegan, care sa ajunga pentru 4-5 persoane. Preparatele aduse sunt de tip raw vegan sau vegan, adica preparate crude sau gatite usor, care contin doar legume, verdeturi, leguminoase, seminte, nuci si fructe. Nu trebuie sa va speriati daca nu stiti sa faceti asemena preparate, puteti aduce o salata simpla care va place mult. Va puteti inspira din cartea noastra de bucate. Cei care aduc preparate gatite ar trebui sa aduca si ceva crud pe langa, ca sa nu aduceti toti numai gătit :). Am adaugat si permisia de a aduce ceva gatit, pentru ca stilul raw vegan include si 20-25% hrana gatita usor. Preparatele gătite trebuie să fie gătite prin metode precum : fierbere, abur, slow cooker sau copt, de preferat fara uleiuri gatite la temperaturi mari.
  • Ca sa fim respectuosi fata de ceilalti, fiecare trebuie sa respecte regula de mai sus, ca preparatul adus sa fie pentru cel putin 5 persoane.
  •  Este de preferat ca aceste conditii de mai sus sa fie indeplinite, dar daca nu reusiti sa aduceti ceva de mancare, tot sunteti bineveniti.  Vrem sa dam ocazia si celor care nu stiu mai nimic despre acest stil de viata sau despre  preparatele vegane , sa vina si sa se bucure alaturi de noi in aceasta zi.
  • Ora de incepere este 12.00, va rog sa veniti la aceasta ora sau puțin mai devreme.

Prezentare scurta gratuită  "Detoxifierea- echilibrarea fizică,emoțională și mentală"

În fiecare întâlnire vom avea o mică prezentare, de maxim 30 min., în principal teme ce au legătura cu procesul de detoxifiere. Vrem ca să înțelegeți mai bine acest proces, cu toate aspectele sale importante. În aceasta întâlnire vom povesti despre nivelurile și fazele procesului de detoxifiere, informații absolut necesare pentru cei ce vor să înțeleagă acest proces.

harmonylogo

Locatie : Clinica Harmony

Adresa :  Str. Barlogeni, Nr. 38-40, Sector 1, Bucuresti

Contributie

  • 30 RON - pentru cei care aduc mâncare și vin singuri
  • 25 RON - pentru cei ce aduc cel putin inca o persoana cu ei si fiecare aduce mâncare. Pentru persoanele ce insotesc persoana respectivă, pretul este tot 25 RON.
  • 50 RON - pentru cei ce nu aduc mâncare

Contributia include : chirie sala, tacamuri/farfurii/pahare de unică flosință, saci de gunoi, curățenie sala

Plata evenimentului se face prin transfer pe cardul nostru.  Datele pentru a face plata le gasiti mai jos. Locul este confirmat prin plata inscrierii. Persoanele ce vin insotite, trebuie sa plateasca pentru toate celelalte persoane, printr-un singur transfer, pentru a beneficia de pretul redus.

SC Arayani Gardens SRL
CUI 31288753
Nr de înregistrare în registrul comerțului  J40/2563/2013
IBAN ING Bank  RO55-INGB-0000999902807295

ÎNSCRIERE  EVENIMENT

Va rugam sa completati urmatorul formular. Va rugam sa anuntati daca nu veniti cu cateva zile inainte.

Este absolut necesar sa va inregistrati pana pe 13 Martie. Daca intampinati greutati, dati-ne un email.

 Anunțuri publicitare
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 246 de Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez un stil de viață sănătos pentru corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile