Raw Generation Expo 11 Mai 2014

Va invitam la noul targ anual RAWGENERATIONEXPO, 11 Mai 2014, Rin Grand Hotel, București.

Anul acesta vom fi si noi prezenti cu un stand neamenajat, la care va invitam sa ne cunoastem mai bine, sa va povestim exact cum lucram si aveti posibilitatea sa cumparati postere interesante si utile.

A saptea editie a Expozitiei Nationale Raw Generation va fi pe 11 mai, 2014 in Bucuresti, la Rin Grand Hotel, in Sala Bucuresti. Adresa hotelului este Sos. Vitan-Barzesti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie). Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti. Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe aproximativ 1200 mp. Aceasta va fi deschisa publicului larg intre orele 10-20 iar intrarea va costa 10 lei. Fiecare bilet de intrare va intra automat in marea tombola.

Va asteptam acolo !Anunțuri publicitare
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 246 de Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez un stil de viață sănătos pentru corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile