Seară practică de meditație 28AUG

© retetecugust.com

În prima întâlnire de meditație, 21 AUG am făcut câteva meditații de început, pe care le vom folosi la fiecare întâlnire pentru că sunt foarte importante. Una din ele este meditația de conectare cu pământul și cu soarele. Este nevoie de refacerea și conștientizarea cestor legături, astfel încât să fim în echilibru și să primim susținerea de care avem nevoie pentru a avea claritatea mentală să înfăptuim ce ne dorim.

De acum puteți urmări evenimentele folosind pagina Program Evenimente/Cursuri.

Meditația de curățare a plexurilor energetice principale a fost foarte intensă și puternică. Cei prezenți au exprimat la sfârșit că se simt mai strălucitori :) și că și-au conștientizat anumite probleme pe care le aveau. Au fost momente destul de emoționante împărtășite împreună.

Pentru Joia viitoare, vom face o meditație de încărcare cu energie folosind respirația, numită respirația de foc. Această meditație încarcă destul de rapid corpul și oferă imedita o creștere în energia totală a organismului. Făcură frecvent ajută la menținerea unui corp sănătos, alături de o minte clară și de conștientizarea emoțiilor.

Am adăugat și o oră gratuită de întrebări și răspunsuri de la ora 18.50. Astfel încât oricine poate veni să pună întrebări despre ce facem în general sau despre serile de meditație.

Ora de meditație începe de la 20.00. Vă rugăm să veniți cu 10 minute înainte pentru a putea începe la fix. Dacă nu puteți ajunge, anunțați astfel încât să nu vă mai așteptăm.

Ora se poate prelungi, dacă este nevoie de mai multe explicații sau dacă cei prezenți doresc să împărtășească. Prelungirea depinde de oamenii prezenți și dacă cineva întârzie. Ea poate fi de 30 minute, sau mai mult ... după meditație oamenii sunt foarte deschiși și vorbăreți :).

Pentru a vă înscrie completați formularul de înscriere.

Investiția este de 30 RON.

 

 

 Anunțuri publicitare
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 243 de Articole

Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez un stil de viață sănătos pentru corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

  1. cat de mult imi doresc sa fac si eu astfel de lucruri , dar sunt mult prea departe ,la iasi.
    V-ati gandit si la varianta on line pentru cei care nu sunt din bucuresti?

    • Bună Denisia, desigur. Ne-am gândit și avem în plan acest lucru. Doar trebuie să găsim modalitatea de a-l face ok din punct de vedere al tehnologiei alese pentru a se auzi ok și a se vedea ok, dacă vom face și video. Dacă ești abonată la blog vei primi notificare când vom anunța de această posibilitate.
      O zi frumoasă !