Seminar "Frumusețe prin metode naturale"

Bine v-am găsit dragilor :)

Pentru ca avem inca spirit de sarbatoare va propunem o oferta :). Daca aduceti un prieten/prietena aveti fiecare un discount de 10 % din pretul seminarului (adica biletul va fi 54 RON), iar daca aduceti 2 persoane ... atunci aveti fiecare 16 % reducere din pretul biletului (adica biletul va fi 50 RON).

Oferta valabila pentru cei care se inscriu pana Duminica inclusiv, si platesc pana Marti 14 Mai, saptamana viitoare !

LOCAȚIE  :  BEAUTYFERIA

Adresa :  Str. Aurel Vlaicu nr. 134, Sector 2 , București 

Telefon : 074.BEAUTYF (0742.32.88.93) | 0374.07.00.06

ORA : 13.00 Durata : aprox. 3h.

PREȚ : 60 RON

Afis blog

Îți dorești să mănânci mai sănătos, dar nu știi de unde să începi și ce să faci ?

Îți dorești să cunoști mai multe despre cum ai putea să îți îmbunătățești stilul de viață ?

Îți dorești mai multă vitalitate, bucurie în viața ta ?

Dorești să le oferi celor din jurul tău o versiune cât mai bună a ta ?

Te invităm la seminarul "Frumusețe prin metode naturale" unde vom descoperi idei simple ce ne vor ajuta să avem un corp sănătos dar și o minte clară.

Fii printre primele 10 participante înscrise și vei avea o șansă să beneficiezi de un demo cosmetic cu cosmetice naturale marca Mnoela.

Pentru cine este acest seminar ?

Toți cei care doresc metode simple de a-și îmbunătăți viața și nu știu de unde să înceapă. Toți cei care știu câte ceva, dar nu se pot organiza să facă o schimbare.

Acest atelier îți va oferi câteva metode și pași simpli pentru a începe să aduci mai mulă calitate în viața ta. Aducând mai multă calitate  în viața ta, oferi mai mulă calitate celor din jurul tău.

Programul seminarului

Va rugăm să veniți mai devreme pentru a putea începe la ora 13.00 . Seminarul conține o pauză de 10 minute, la mijlocul timpului și 2 sesiuni de 15 minute pentru întrebări.

Seminarul ne conduce prin informatii despre dieta si stil de viata care ne ajuta sa ne mentinem un corp plin de vitalitate. Pe langa acestea vom face si cateva exercitii practice.

La finalul seminarului vom discuta despre cosmeticele naturale și una din participante va avea plăcerea să experimenteze live produsele Mnoela. Participanta va fi trasă la sorți, înainte cu câteva zile de data atelierului, din primele 10 participante de sex feminin. Aceasta va beneficia de o curățare a feței cu mască simplă din argila preparată de mine (Ela) , de un gomaj cu unul din unturile de gomaj marca Mnoela și de o aplicare cu una din cremele hidratante Marca Mnoela.

Seminarul conține informații și exerciții în tema propusă, nu conține demonstrații de gătit.

Cum mă înscriu ?

Locația poate primi doar 15 persoane, așa că vă rugăm să va grăbiți să va înscrieți. Locul vă este asigurat după achitarea seminarului prin una din modalitățile de mai jos.

Pentru a te înscrie te rugăm să urmezi următorii pași :

  1.  Folosești următorul formular de înscriere.
  2. Achită seminarul în următorul cont  sau mergi la sediul Beautiferia și achită-l acolo.

Cont bancar 

SC ARAYANI GARDENS SRL
     Adresa : sector 5 BUCURESTI, strada Petre Ispirescu
CONT ING în LEI
   RO 55INGB 0000 9999 0280 7295

Prin contribuția dumneavoastră ne sprijiniți munca și ne susține-ți astfel încât sa ajutăm cât mai mulți oameni și să creăm evenimente interesante.

Va așteptăm cu drag !

Colaboratori 

Mnoela - Cosmetice handmade

siglaMnoela230x105

Cosmeticele Marca Mnoela conţin doar ingrediente care nu fac niciun rău pielii noastre. Sunt proaspete, curate, în combinaţii personalizate şi transmit starea de bine a întoarcerii la natură.

Centrul Beautyferia

logo-beautyferia

Numele „Beautyferia” a aparut ca un joc de cuvinte, din imbinarea intre „frumusete” si „feerie -poveste”. In acelasi spirit cu numele, centrul Art & Medical Spa Beautyferia doreste sa fie o oaza de relaxare fizica, emotionala si mentala, in care sa va sporiti frumusetea prin terapii si produse inovatoare, sa ascultati o muzica odihnitoare, sa respirati arome exotice si sa fiti rasfatati cu atingerea magica a specialistilor nostri.Anunțuri publicitare
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 243 de Articole

Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez un stil de viață sănătos pentru corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile