REGULI GENERALE

Întregul conținut al site-ului retetecugust.com, incluzând, cărți online, postere, rețete, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, newslettere și documente, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. ARAYANI GARDENS S.R.L. sau a furnizorilor și partenerilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor, Legea de Copyright nr. 8/1996, și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Acolo unde există conținut extern, se menționează sursa/sursele în clar, la sfârșitul articolului respectiv, pe sau lângă imaginii sau în cadrul altor date. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul retetcugust.com, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Este strict interzisă folosirea materialelor oferite pe acest site în scop comercial sau alt scop decât cel privat, copierea cărților online, distribuirea cărților online prin mijloace media/internet/cd/dvd/usb stick /tv sau alte mijloace de transport și distribuție, fără acordul scris al autorilor.

REGULI DE FOLOSIRE LIBERĂ A INFORMAȚIEI

Sunteți liberi să preluați informații de natură statistică, logică sau date de cercetare precum și date preluate din cărți sau alte publicații, cu menționarea prelabilă a sursei. În propoziția de mai sus ne referim la informații de genul "Goji conține X g de vitamina C, Y g de vitamina B2" sau "Pătrunjelul are rol antiinflamator, antibacterian" etc.

Părerile autoarei sau autorilor articolelor de pe acest blog, recomandările acestora, idei și povești din experiența acestora, modul de afișare și organizare a informației în articol, modul de prezentare a informației se mențin sub protecția legilor de Copyright, amintite mai sus.

Dacă aveți dubii despre cum puteți folosi informația prezentată nu ezitați să ne contactați prin formularul de contact.

REGULI DE DISTRIBUȚIE INFORMAȚII ARTICOLE

Dacă doriți să copiați câteva paragrafe simple, ce nu conțin păreri, recomandări sau povești din viața autorilor, atunci vă rugăm să ne menționați ca sursă în subsolul articolului prin afisarea clară a link-ului către articolul de unde ati preluat acele paragrafe.

Dacă doriți să preluați păreri, recomandări sau povești din viața autorilor, va trebui să citați corect acele paragrafe, ca și cum citați un citat dintr-o carte. Vedeți exemplul de mai jos :

Celeste G., autor al blogului de stil de viață, retetecugust.com, ne spune/recomandă: "paragraf preluat".

Aceste reguli sunt pentru preluarea câtorva paragrafe, 2-4, și nu a jumătate de articol sau articole întregi !

Dacă doriți să preluați părți mai mari de articol atunci aveți nevoie de acordul scris al autorului și vă rugăm să ne contactați în acest sens prin formularul de contact.

Nu aveți dreptul să distribuiți imagini sau grafice de pe acest site, fără acordul scris al autorului.

Pentru o distribuție corectă pe site-urile de socializare sau în email folosiți butoanele de share oferite și distribuiți link-ul în loc de a copia o porțiune mică, ce nu va conține un link către site-ul de origine a informației.

REGULI DE DISTRIBUȚIE DOCUMENTE

Orice document primit prin e-mail sau downloadat de pe site, ce are caracter gratuit, poate fi distribuit gratuit prietenilor sau persoanelor cunoscute, pentru o folosință privată a acestora, nu în scop comercial. Nu aveți dreptul de a le posta pe alte site-uri, arhive online sau a le distribui pe alte blog-uri sau prin alte metode publice. Distribuiți link-ul la pagina de download și nu documentul în sine.

 

Anunțuri publicitare