Institutul Hippocrates-Lider în domeniul sănătăţii şi educaţiei complementare naturale

Video despre nutriție cu Brian Clement

"Institutul Hippocrates-Leader in the field of natural and complementary Health Care and Education"

Am auzit de acum 3-4 ani de acest institut dar nu m-am interesat atunci despre el, mi-am spsus cand o sa am nevoie sau o sa inteleg despre ce este vorba voi citi. Eh ... si a venit vremea, si multe am aflat si de pe site-ul lor, si de la oameni care au fost acolo si din cartile scrise de Ann Wigmore,Brian Clement si sotia sa.  Brian Clement m-a impresionat prin increderea pe care o are, prin atitudinea sa directa si fara "ambalaje", spune lucrurilor pe nume fara rusine si cu mult entuziasm. Asta pe langa faptul ca arata exceptional si nu ii poti da anii care ii are .. cel putin dupa viziunea moderna a vietii.

La acest institut s-au vindecat oameni din toate partile globului de boli numite "incurabile". Oameni declarati in pragul mortii de catre medicina moderna si "fara nici o speranta" si-au regasit viata si bucuria mergand la acest Institut holistic.

Este absolut impresionant sa citesti povestea atator oameni care au fost schimbati si vindecati la acest institut - incepe sa ti se para ca orice este posibil (si chiar asa este pararea mea).

La Hippocrates metodele de vindecare sunt hrana vie(cruda) , exercitiul fizic, vindecarea psihica emotionala si mentala. In concluzie se ocupa de cele 3 parti constituente primare ale omului - corp fizic, corp emotional, corp mental. Este un loc in care omul este invatat sa-si asume responsabilitatea pentru intrega lui existenta.

cateva filmulete cu Brian Clement - directorul acestei institutii :

 FILMULET 1 : Mancarea sa-ti fie medicament 

[viddler id=f0b9d557&w-545&h-409]

FILMULET 2 : Dieta cruda este dieta viitorului

FILMULET 3: Interviu la TV Heartbeat of America

[viddler id=dc0dc173&w-545&h-409]

FILMULET 4 : Despre Lapte Crud

FILMULET 5 : Efectele carnii

FILMULET 6 : Efectele carnii asupra sangeluiAnunțuri publicitare
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 242 de Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez un stil de viață sănătos pentru corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile